Organisatie

Vlinders fleuren je op

Vlinders lijken welhaast te dansen als ze op bloemen neerstrijken. Ze herinneren ons eraan dat we in het leven de dingen niet zo serieus moeten nemen. Ze wekken een gevoel van lichtheid en vreugde in ons op en houden ons voor dat het leven een dans is en dat dansen op zich al grote vreugde schenkt.

Vlinders wekken ons ertoe om omhoog te komen en ons te bewegen, want als je beweegt, dans je al. Dansen geeft ons de zoetheid van het leven terug. Verschijnt er een vlinder, vraag je dan af hoeveel of hoe weinig vreugde je in je leven ervaart. Fleur op, kijk uit naar verandering. Besef dat alle verandering goed is.

Het medicijn van de vlinder herinnert ons eraan veranderingen door te voeren wanneer de kans zich daarvoor voordoet. Hij leert je dat ze zich zo zacht, zo plezierig en zo vreugdevol kunnen voltrekken als je dat zelf wenst. Transformatie is onvermijdelijk, maar de vlinder zal je helpen begrijpen dat groei en verandering niet traumatisch hoeven te zijn.

De organisatie van dit festival

De organisatie van dit festival is in handen van de Stichting Butterfly Beach Party. Er zijn enkele aanspreekpunten voor bepaalde onderwerpen benoemd. Neem contact met hen op via het contactformulier.

Bestuur Stichting Butterfly Beach Party

Voorzitter: Simon van der Let
Penningmeester: Rick Klunder
Secretaris: Gerrit de Jong
Algemene bestuursleden:
Richard Dijkstra,
Floris Nicolai
Willem Tuinstra
Kees van Londen

Aanspreekpunten

Sponsors / VIP: Willem Tuinstra (bekijk de sponsormogelijkheden)
PR: Simon van der Let

Ontpopt uit

VVC Socrates