Organisatie

Vlinders fleuren je op

Vlinders lijken welhaast te dansen als ze op bloemen neerstrijken. Ze herinneren ons eraan dat we in het leven de dingen niet zo serieus moeten nemen. Ze wekken een gevoel van lichtheid en vreugde in ons op en houden ons voor dat het leven een dans is en dat dansen op zich al grote vreugde schenkt.

Vlinders wekken ons ertoe om omhoog te komen en ons te bewegen, want als je beweegt, dans je al. Dansen geeft ons de zoetheid van het leven terug. Verschijnt er een vlinder, vraag je dan af hoeveel of hoe weinig vreugde je in je leven ervaart. Fleur op, kijk uit naar verandering. Besef dat alle verandering goed is.

En ja het blijven natuurlijk wel gewoon vlinders. Eigenwijze fladderaars die zich bewegen op de tonen van de natuur, houden van chillen, gek zijn op leuke bloemetjes, en zich graag tegoed doen aan de lekkerste nectar.

De organisatie van dit festival

De organisatie van dit festival is in handen van Stichting Butterfly Beach Party. Heb je vragen? Kun je niet wachten tot het zover is en wil je nu al aanhaken als vrijwilliger of als sponsor? We kijken naar je uit. Heb je te gekke ideeën die je graag wilt delen, nice! Neem contact op via het contactformulier.

Bestuur Stichting Butterfly Beach Party

Voorzitter: Simon van der Let
Penningmeester: Rick Klunder

Algemene bestuursleden:
Richard Dijkstra,
Floris Nicolai
Johan van der Elst
Jacco Kuiper
Kees van Londen

Aanspreekpunten

Sponsors / VIP: Simon van der Let, Jacco Kuiper, Johan van der Elst (bekijk de sponsormogelijkheden)
PR: Simon van der Let

Security

Ontpopt uit

VVC Socrates