Laat je verrassen op zaterdag 13 juli

Als liefhebbers van lekkere Dance-, Party-, Latin- en Lounge-muziek mag je The Butterfly Beach Party natuurlijk niet missen. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom om te genieten van lekker eten, entertainment, toffe creaties en top muziek. En beleef samen met vrienden, familie of die romantische partner de magie van de perfecte zonsondergang, het moment dat de Butterfly echt tot leven komt.

Met vuur en spektakel de nacht in dansen

De vier elementen vuur, water, lucht en aarde zijn de basis voor The Butterfly creaties die je hart verwarmen en je een unieke belevenis geven. Exotische acts en muziek zorgen er voor dat je door kan dansen tot de nieuwe dag aanbreekt. Wat betreft de line-up kunnen we nog niets verklappen. Maar het wordt een van fantastische mix van bands, goede dj’s en allerlei – exotische – acts waar nog lang over nagepraat gaat worden.

The Butterfly Beach Party is voor iedereen

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Maar let op, er is een beperkt aantal kaarten. Mis het dus niet en bestel op tijd je kaarten. En zet 13 juli alvast in je agenda. Tot ziens op The Butterfly Beach Party